Va treziti cu dureri de spate? Poate va trebuie o saltea noua! [Oferta]

Personal prefer saltelele mai tari, altii le vor moi, mici sau mari fiecare o alege dupa preferinte si buget.

In fine sa trecem la oferta speciala:
In Carrefour (astazi, seara pe racoare) sau maine inclusiv (26 iunie) puteti beneficia de 25% reducere la gama de saltele de pat Prestige si Confort.
Apropo, stiati ca exista atat de multe tipuri de saltele de pat?

 • Saltele cu arcuri: au în mijloc un rând de arcuri metalice, peste care se lipesc straturi de feltru pentru susținere și confort. Diametrul și grosimea arcurilor variază, la fel și numărul acestora din saltea. Cu cât arcurile au o grosime mai mare cu atât salteaua va fi mai fermă, iar cu cât arcurile sunt mai înguiste cu atât salteaua va fi mai moale.
 • Saltele de burete/spumă memory: sunt făcute din spumă memory/vascoelastice, care este realizată din poliuretan de mare densitate. Fiind sensibilă la temperatură, se adaptează formei corpului pe măsură ce acesta o încălzește. Fiind sensibil la temperatura, poliuretanul memory/vascoelastic incalzeste suprafata de dormit fiind deosebit de placut pe perioada rece a anului
 • Saltele cu arcuri îmbrăcate individual sau saltele pocket spring: miezul este compus din arcuri, iar fiecare arc în parte este împachetat individual în material textil. Astfel, fiecare arc se adaptează independent corpului, îmbinarea arcurilor individuale se face fie prin lipire sau prin coasere.
 • Saltele de burete/poliuretan: Tipurile de poliuretan pentru saltele sunt de doua feluri. Poliuretan cu celulatie inchisa si poliuretan cu celulatie deschisa (spuma rece)
 • Saltele crossover: este o combinație între saltele de pat cu arcuri și cele de burete (latex sau memory)
 • Saltele cu apă: saltea umplută în întregime cu apă, se adaptează formei corpului
 • Saltele gonflabile: saltea umplută în întregime cu aer

Pareri (1)

 • Andreea - Siesta Bedding

  Saltelele pocket spring sunt intr-adevar ultima inovatie in domeniul saltelelor. Insa ca la orice saltea cu arcuri sunt cateva elemente de care trebuie sa tinem cont atunci cand consideram sa cumparam o astfel de saltea. Si anume, in primul rand numarul de arcuri (cu cat mai multe arcuri sunt incorporate cu atat mai bine se pliaza salteauacospului). De obicei cu cat numarul de arcuri este mai mare cu atat si pretul este mai mare. In al doilea rand grosimea arcurilor (cu cat sunt arcurile mai subtiri cu atat este salteaua mai moale, insa arcurile mai groase ofera mai mult suport). Sper sa va fie de folos atunci cand considerati sa cumparati o astfel de saltea 😉

  Sursa: http://www.siestabedding.com/blog/post/despre-saltele-pocket-spring

  Reply

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.