Targul martisorului Plaza Romania editia a VI-a

Editia a VI-a a targului de martisor din Plaza Romania va incepe pe 26 februarie 2014 si se va incheia pe 9 martie 2014.

Asa cum v-am obisnuit, va asteptam la cel mai cald si prietenos targ de martisoare si cadouri conexe din Bucuresti. Acesta abunda de martisoare traditionale, precum si martisoare suprarealiste confectionate din lut, textile, hartie, lana, piele, sticla. Evenimentul reuneste cea mai variata si rafinata selectie de cadouri: aranjamente florale, cosmetice, bijuterii, dulciuri, artizanat, muzica, articole si accesorii hand-made, carti, gravuri si multe alte surprize din aceeasi diversitate tematica.

De asemenea, pasii va vor fi indreptati catre o gama variata de produse unicat, cum ar fi, de pilda, martisoarele din flori naturale, cu parfum de primavara, realizate de priceputi designeri florali. Totodata, va invitam sa descoperiti toata gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care va vor ajuta sa va exprimati sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese si ale citatelor celebre. Astfel, expozantii vin in intampinarea vizitatorilor care isi creeaza un stil personal, oferindu-le acestora produse rafinate.

targul-martisorului-plaza-romania

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.