Suparat. Vreau un iepure!

Sunt foarte suparat.

Nu se poate asa ceva, sa merg 3 zile la rand in LIDL si sa nu prind si eu un iepure?

Sa explic putin situatia.

Saptamana trecuta, joi, primesc email de la Lidl ca in weekend vor avea la oferta iepure. Exact ce asteptam eu, ca imi era pofta de un iepure la cuptor cu masline. Imi frecam mainile satisfacut si aveam deja in gand meniul pentru weekend.

Nu trebuia decat sa merg sa cumpar ierpurele vineri seara, sa il tin la baits pana sambata seara, si in timp ce stateam la un sprit si la o narghilea sa fac si iepurele.

Numai ca vineri dupa ce am iesit de la munca si am ajuns la magazin, surpriza: “nu avem si nu stiu nimic de iepure; parca de luni aducem”.

M-am intristat putin si am zis ca nu e tarziu sa il cumpar sambata…ca il pot gati duminica. Sambata la ora 12 cand am ajuns eu am primit urmatorul raspuns: ” la ora asta doriti dumneavostra ierpure? veniti maine dimineata la ora 9, cand deschidem daca doriti iepure”.

Duminica normal ca nu m-am trezit asa dimineaza pentru a merge sa cumpar iepure, am ajuns tot pe la 12 la magazin si nu mai era nici un picior de urechiat pe acolo.

Dupa toate astea am ramas cu o pofta nebuna dupa un iepure la cuptor, impanat cu usturoi. Trebuie neaparat sa gasesc – o sa caut si prin Mega Image.

700-iepure-impanat-7 700-iepure-impanat-9

Reteta pe care am sa o fac este aceasta – Iepure impanat (si pozele tot de acolo sunt).

In continuare sunt suparat!!!

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.