Sunteti bine?

Hei, e totul OK?

Nu ati facut excese (alea de bautura nu se pun)?

Eu sunt total debusolat, nici nu mai stiu ce zi este astazi. Si nu, nu de la bautura (sa stiti ca am fost cuminte de ziua mea) ci datorita faptului ca am inceput sa petrec de miercuri :).

Hai, cu putin curaj cred ca se poate merge la o sesiune de shopping, sau mai bine o plimbare, sau mai bine amandoua. Eu vreau neaparat sa ies din casa si mi-am cam facut planul:

– o vizita in H&M pentru ca au reduceri destul de mari (am fost si inainte de Craciun dar nu mai aveau atat de multe produse…poate acum au refacut stocurile)

– Militari Shopping Center este urmatoarea destinatie. Cam toate magazinele au reduceri (C&A, Lc Waikiki, Decathlon, Deichmann), eu merg special pentru Decathlon, vreau sa mai joc putin pe acolo :).

oferte-Deichmann

Mi-am adus aminte de ce merg in H&M (stiam eu ca trebuie neaprat sa ajung in Plaza Romania): vreau sa imi spal masina la Diamond Car Spa si cat timp va sta masina acolo sa imi rezolv o problema cu un ceas Citizen care nu functioneaza corect.

Vedeti ce repede mi-am umplut ziua de azi?

Eh, pentru cei care au chef sa leneveasca in casa, tolaniti in fotoliu cu telecomanda intr-o mana si tableta in cealalta mana le dau niste ponturi:

Promotiile sfarsitului de an! (mi se pare pret bun pentru un laptop HP cu procesor i3 – 1600 lei)

imag1

 

Cadouri haioase cu discount de 10% la prima comanda:

cadouri-personalizate-cadouri-copii-cadouri-barbati-cadouri-femei

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.