Sunt cinefil domn’ sef!

Vazand oferta de astazi (am sa revin mai tarziu la ea) mi-am adus aminte de o intamplare amuzanta.

Va mai aduceti aminte perioada in care erau deschise “magazine” pe tarabele de la Universitate, fiind singurele de unde noi puteam sa cumpram filme, muzica si jocuri (zic “fiind singurele” in sensul ca pretul era unu pe care ni-l permiteam si noi). Ei bine, atunci ma consideram privelegiat pentru imi facusem un prieten care avea o taraba din aceasta la Universitate si care venea sa ma aprovizioneze cu toate “noutatile”.

Intr-o zi vreau sa ma “aprovizionez”, il sun si stabilim o intalnire. Vine “prietenul” meu cu sacosa plina de cd-uri (daca imi aduc bine aminte atunci nu existau DVD-uri) si incepe sa imi prezinte noutatile. In timp ce eram prinsi cu aceasta activitate ne trezim cu doi politisti care ne roaga sa coboram din masina. Vazand colectia impresionanta au inceput sa ne ia la intrebari si intr-un final ne spun ca vor sa ne duca la sectie pentru vanzare de materiale cu drepturi de autor. In acel moment “ma loveste o idee” si ii spun:

– Sunt cinefil domn’ sef! M-am intalnit cu prietenul meu aici pentru a face schimb de filme. Nu vinde nimeni nimic aici.

Inspiratia de moment a facut ca domnii politisti sa ne lase in pace.

 

Si acum sa revenim la oferta: ASTAZI 9 APRILIE ESTE HAPPY DAY LA FILME!!!

Asta inseamna reduceri de pana la 77% la:

FILME PENTRU EA,

FILME PENTRU EL,

Toata oferta se poate gasi aici.

20780

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.