Smart TV sau PC cu TV

In ultima vreme am tot stat si m-am gandit care ar fi cea mai buna solutie pentru “divertisment in sufragerie”: un smart Tv sau un computer cu TV.

Stiu ca mai sunt si alte variante pentru a beneficia de un cinematograf in sufragerie dar parca nu sunt interesat decat de aceste doua variante. Mediaplayerul nu mi se pare o solutie la indemana mea deoarece prefer puterea unui computer sau “slabiciunea” unui smart TV (cred ca mediplayerul este undeva la mijloc intre cele doua).

Acum sa analizez cele doua variante:

SMART TV

Nu am butonat prea mult un asemenea device dar a fost de ajuns sa imi fac o parere:

+ acces la platforme online de filme cu aplicatii direct instalate;

+ o singura telecomanda

+ spatiul pe care il ocupa (in sensul ca ai doar TV si atat, fara alte “cutii” si fire pe langa el);

– foarte putine aplicatii (comparativ cu un computer)

PC cu TV

Ideal ar fi un mediabox, nu un calculator normal. Stiu exact ce poate face un PC dar in cazul de fata trebuie sa tin cont de doua lucruri daca ma gandesc la aceasta solutie: consumul de energie suplimentar si zgomotul pe care il face un PC.

In viitorul apropiat trebuie sa ma hotarasc ce solutie aleg, TV-ul meu care nici macar nu este full HD (este hd ready) are nevoie de o pauza. Ca tot l-am adus in discutie sa stiti ca nu ma deranjeaza ca nu e full HD, ma deranjeaza lipsa tunerului digital (sa nu mai zic de slot pentru CI).

1_smart-tv

 

 

Pareri (2)

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.