Sfaturi simple pentru Black Friday

Hey,

nu sariti pe mine, stiu ca nu sunt nici primul si nici ultimul care scrie despre ce si cum sa faci de Black Firday dar eu cred ca sunt “mai inteligent” decat ceilalti” si cred ca va pot indruma cum sa prindeti produsul cautat la reducere (daca nu stiati, produsele cu reducere mare au stoc limitat si in cateva minute nu se mai pot comanda).

Asadar,

1. Daca stii ce produs vrei si magazinul online de unde vrei sa cumperi are WISHLIST, iti pot crea o lista speciala si il poti pune acolo (cred ca nu e cazul sa va zic ca trebuie sa aveti cont, pentru ca asa cum cred ca eu sunt “mai inteligent” asa cred si despre cititorii mei). In caz contrar ramane optiune de bookmarks (cel mai rapid ar fi in “Bookmarks Toolbar“).

2. Stii ce produs vrei sa cumperi dar nu te-ai hotarat exact ce brand/model sa fie. In aceste conditii mergi pe magazinul online alegi categoria din care face parte produsul si incepi sa pui filtre (Ex: Televizor Smart TV Samsung cu diagoala cuprinsa intre 111-125cm) apoi adaugi link-ul in bookmarks (cel mai rapid ar fi in “Bookmarks Toolbar“).

3. Ai niste bani stransi special pentru acest eveniment, dar nu stii exact ce ai vrea sa cumperi…ATUNCI (CA DE ALTFEL SI IN PRIMELE DOUA CAZURI)..

 

TE TREZESTI DIMNEATA LA ORA 05.00 SI ASTEPTI SA SE DESCHIDA MAGAZINELE SI CUMPERI CE PRINZI!!!!

 

 

cadou-1

Pareri (1)

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.