Semineuri la oferta

In timp ce ma plimbam ieri prin BricoStore nu am putut sa nu vad cat de multe semineuri au si ca majoritatea sunt la preturi bune.

La ce preturi au sincer mi-as fi luat si eu unul…doar ca imi lipseste vila din padure :))

Astfel cel mai ieftin este un semineu electric – 469.99 RON
Semineu 1K Eco (lemne) – 589.99 RON
si ajung pana la 3999.99 RON

Pentru cei care inca nu au unde sa puna un semineu calduros BricoStore au oferte si pentru ei:

Aeroterma Electrica – 39.99 RON

Aeroterma ceramica de perete – 264.99 RON

Iarna inca nu a trecut si daca aveti aceea vila din padure atunci trebuie sa aveti si un semineu, mai ales ca sunt la oferta 🙂

Pareri (1)

  • horia-ovidiu marinescu

    exista o gramada de prostii venite de-afara inca din 96-98 numite focare din fonta inchise cu usi cu sticla ! ! ! am dat si dau in ele cat pot de mult pt ca mi se par niste prostii totale ! ! ! dar pt fiecare dupa “posibilitati” exista prostii mai mari sau mai mici in care focul arde inchis , lemnele trosnesc pe infundate si cu cat sunt mai ieftine cu atat mai “bine” si cu sticla cat de mica . . . . in perioada de garantie de 3 sau 5 ani e imposibil ca sticla sa nu pocneasca din varii motive si inlocuirea ei sa coste cat ai dat la inceput pe tot focarul . . . .ha ha ha . . . hai sa fim seriosi ! ! ! ai bani sa-ti faci vila , ai bani si pt mofturi ! ! ! iar un moft adevarat costa , dar si functionarea e cu vatra deschisa , cu un aport termic , vizual si acustic pe masura si CULMEA FARA PIC DE FUM ! ! ! asa ca “de cati bani ai , atata peste iei ” ! ! ! !

    Reply

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.