Reduceri la imbracaminte si incaltaminte

Nici nu facusem bine ochi si madam ma anunta ca si astazi avem program si ca ar fi bine sa nu o dezamagesc  daca incerc sa ma fofilez. Ala micu creste intr-o zi cat altii in sapte si din aceasta cauza nu mai are cu ce sa se imbrace.

Asa ca pe la ora pranzului ma ia de manuta pe mine si pe ala micu si ne da coordonatele destinatiei: magazinul C&A din militari.

Ajungem si parcam cat mai aproape de intrarea in magazin (am slabit, deci acum trebuie sa imi conserv energia) cand madam imi zice:

– Ia uite, de unde a aparut magazinul asta? Ce reduceri au, hai sa intram intai aici.

Ochiul format al doamnei nu se inseala niciodata si in magazinul LCWaikiki gasim o gramda de produse la preturi bune. Ca sa stiti sa nu faceti drumul degeaba pana acolo, parca cele mai multe produse cu reducere erau pentru anotimpul toamna (pentru iarna erau foarte putine).  Bineinteles ca am cumparat si pentru mine (dupa ce am slabit vreo 25 Kg trebuia sa imi reinnoiesc garderoba), am luat ce trebuia pentru ala micu si madam si-a gasit si ea ceva frumos. In total a fost 2,5 ore de shoping doar in LCWaikiki.

Deja obosit de plimbatul prin magazin, bucuros ca vom pleca spre casa primesc vestea:

– Daca am venit la C&A de ce sa nu intram in magazin, acesta a fost doar “un ocol”.

Si bombanind o iau usor ca ala micu spre magazinul C&A. Am gasit si aici reduceri: 25% la manusi, caciuli, fulare, jachete de dama. Poate or fi fost si alte reduceri dar eu nu am mai vazut nimic pentru ca eram extenuat. De mult nu m-am mai plimbat atat de mult prin magazine.

 

Sa nu cititi acest post de fata cu prietena/sotia ca pe urma ma injurati (o sa petreceti si voi cateva ore prin magazine).

Spor la cumparaturi !

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.