Reduceri de weekend la Miniprix

Imi aduc aminte ca era o vreme cand eram fan al magazinului Miniprix. Imi gaseam tot timpul lucruri interesante la ei, dar dupa o vreme nemaifiind eu cel care cumpara haine, nu am mai mers la ei.

Imi mai aduc aminte Miniprix si de la sotie, care la un moment dat mi-a spus ca a comandat haine pentru copil de ei. Cam asta a fost tot, pana astazi cand am vazut un banner, in care spuneau ca au reduceri. De curiozitate am intrat pe site (apropo – domnilor, scoateti aia cu bulinele cu reduceri, ca e enervanta; nu ma pot concentra deloc la produse ca pica alea de sus) si am inceput sa scormonesc.

miniprix-ro

Prima data am vazut ca weekendul acesta o noua campanie de reduceri, 20% discount pentru comenzile ce depasesc 120RON. Discountul se cumuleaza cu reducerile deja existente pe site si va fi valabil in perioada 19-20 ianuarie.

miniprix-20-reducer

Pe langa 20% (ati fost atenti si ati vazut ca se cumuleaza cu celelate reduceri) am vazut ca unele produse sunt reduse si cu 50%, dar ce mi-a placut cel mai mult a fost ca au in meniu la fiecare categorie de produse poti sa dai sa iti afiseze produsele la 3,6 sau 9 lei.

Daca nu vreti sa iesiti afara datorita vremii urate (zici ca e toamna tarzie) puteti sa va faceti cumparturile online.

 

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.