Primul Mall pe Google Play si App Store

Pentru cine este interesat, Baneasa Shopping City a lansat prima aplicatie pentru dispozitive mobile a unui mall din Romania. Aplicatia poate fi folosita pentru sistemele de operare Android si iOS si este disponibila gratuit, in limbile romana si engleza.

 

Aplicatia are doua sectiuni principale: “Baneasa Shopping City”, axata pe shopping, si “Grand Cinema Digiplex”, dedicata entertainment-ului. Sectiunea “Baneasa Shopping City” include 3 sub-sectiuni destinate zonei de cumparaturi a centrului comercial. Accesand optiunea “Shopping”, utilizatorii au acces la lista completa de magazine din cadrul mall-ului, insotite de o scurta descriere a acestora, precum si de datele de contact. Optiunea “Food & Leisure” are in vedere restaurantele si zonele recreationale din cadrul mall-ului, in timp ce sectiunea “Services” afiseaza lista tuturor locatiilor din incinta Baneasa Shopping City dedicate serviciilor – de la servicii de infrumusetare, la cele medicale sau bancare. Aplicatia integreaza si un QR code scanner, cu ajutorul caruia vizitatorii pot citi codurile de bare ale produselor disponibile in magazinele din mall.

Utilizatorii pot avea acces instantaneu la cele mai noi promotii si evenimente din cadrul Baneasa Shopping City, accesand sectiunile speciale din cadrul aplicatiei, sau pot fi notificati in timp real pe dispozitivul mobil, prin Push Notifications.

Aplicatia integreaza, de asemenea, o harta ce calculeaza si afiseaza automat cel mai scurt drum catre mall, in functie de locul unde se afla utilizatorul. Accesand optiunea “Parking Reminder”, vizitatorii care au venit cu masina trebuie doar sa isi noteze in casuta dedicata numarul locului de parcare pentru a-l putea identifica cu usurinta la plecare.

Sectiunea “Grand Cinema Digiplex” pune la dispozitie programul complet de filme care ruleaza in salile cinematografului, oferind o scurta descriere a acestora.

Aplicatia ofera, de asemenea, suport pentru rezervarea biletelor, redirectionand utilizatorii catre website-ul sau call center-ul cinematografului. Aplicatia se adreseaza tuturor vizitatorilor Baneasa Shopping City, care vor sa fie mereu la curent cu noutatile pregatite de catre fashion mall-ul din Bucuresti. Toti cei care descarca aplicatia vor beneficia de oferte speciale exclusive, despre care vor fi anuntati automat, in timp real, prin Push Notifications direct pe dispozitivul mobil.

Băneasa Shopping City

Pareri (1)

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.