Peripetia asigurare RCA si CASCO la final

Am tot scris despre asigurare RCA si CASCO, mai exact m-am tot plans ca nu stiu ce sa fac si de problemele avute.

Asigurarea CASCO am facut-o tot la OMNIASIG si nu am putut sa fac nimic in legatura cu fransiza. Dupa multe convorbiri telefonice concluzia a fost ca reparatia masinii s-a facut pe RCA-ul vinovatului, care era tot la Omniasig dar fransiza ramane pentru ca apare un dosar de dauna pe polita si nu conteaza cine a suportat reparatia.

Asigurarea RCA am facut-o pana la urma la un prieten (Insurer) pentru ca la momentul respectiv peste tot erau la acelasi pret. Am facut acesta alegere pentru ca eu neavand prea multe cunostinte in acest domeniu aveam nevoie de cineva care sa ma sfatuiasca, mai pe direct spus: sa se ocupe el de tot si eu doar sa il astept cu banii cand imi aduce asigurarea.

In acest moment ma bucur ca am scapat de o problema de pe capul meu si sper ca daca se intampla ceva (am batut de cateva ori in lemn) sa ma ajute sa rezolv mai repede cu dosarul de dauna.

Pentru cei care se pricep, stiu exact ce vor si au timp sa se plimbe de la un agent constatator la altu cand se intampla ceva (sa bateti si voi in lemn) isi mai pot face asigurare RCA cu reducere 10% doar pana pe 20 ianuarie.

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.