Pentru dragostea mea

Sper din tot sufletul sa nu citeasca ce scriu eu pe aici pentru ca voi fi nevoit sa imi fac un culcus calduros pe presul de la usa sau in cazul fericit sa nu mai primesc hrana calda o saptama (aici nu prea imi fac probleme ca ma descurc in bucatarie).

Mai este foarte putin pana la Valentine Day si eu nu am nici o idee, dar intelegeti: NICI O IDEE!!!!

De ziua ei (a fost in ianuarie) am scapat relativ usor, in sensul ca stiam ce isi doreste si am “dat-o pe spate” cun laptop alb dar acum nu am auzit-o sa isi doreasca ceva (poate nu am fost eu destul de “ascultator”) si nici nu am vazut ca i-ar trebui ceva.

Am mai citit pe net si am vazut ca de Sf. Valentin cele mai cumparate produse (a se intelege cadouri) sunt:  parfumuri, bijuterii, lenjerie intima.

In cazul meu, stiu ca are parfum si fie vorba intre noi, femeile nu sunt constante, in sensul sa foloseasca tot timpul acelasi parfum. Ele vor mereu ceva nou, vor sa miroasa ele, sa testeze si dupa 1-2 luni de gandire sa cumpere. Deci nu ma risc sa ii cumpar parfum.

Bijuterii – hmm!! Trecem repede peste asta ca nu am bani :).

Lenjerie intima – ar fi o idee buna. Nu sunt prea expert in domeniu dar cred ca pot sa “aflu” ce marime poarta si sa ii fac un asemenea cadou. Stiti de ce as alege un asemenea cadou? Simplu: pentru ca in acelasi timp este un cadou si pentru mine :).

Am vazut niste chestii misto pe site-ul asta, din cate imi aduc aminte parca ea a mai facut cumparaturi de la ei si a fost multumita de produse si de livrare. Inca nu sunt 100% hotarat, poate ma mai inspirati si voi.

PS: vedeti ca sunt doua concursuri de luat in seama:

– LIDL:  Lidl’s Valentine Kiss – Sarutul este mai frumos ca niciodata. Am un prieten care a castigat un ursulet de plus :).

Lidl-s-Valentine-Kiss

– Emag: Pasiune in Paris.

Sunteți un cuplu? Vrem o fotografie cu voi doi și povestea voastră, și puteți câștiga o excursie la Paris și o seară pasională la Moulin Rouge!

Ești singur(ă)? Nu te-am uitat. Trimite-ne o fotografie și povestește-ne cum ar trebui să fie partenerul ideal și poți câștiga și tu o excursie la Paris și o plimbare cu vaporul pe Sena împreună cu un alt participant la concurs.

Concursul se va desfășura în perioada 07-14 februarie 2014. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți!
Citește regulamentul complet al campaniei.

 cd4fa23337b21d6c2797fc16343466ef

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.