Parte de carte

Daca tot am trecut printr-un scandal cu ministrul culturii (apropo – si-a dat demisia) cred ca este benefic pentru noi sa auzim si lucruri bune.

Incepand cu 9 decembrie in Sun Plaza s-a deschis o nouă librărie a Grupului Librarium – Librarium Sun Plaza.

Vizitatorii centrul comercial au acum la dispoziţie un spaţiu primitor şi confortabil, de peste 300 de metri pătraţi, unde se pot relaxa căutând următorul roman sau film de care să se bucure.

Cred ca ar trebui sa ne oprim putin motoarele si sa intram in librarie pentru a rasfoi (atentie, nu a citi, nu a cumpara ci pur si simplu a rasfoi) o carte. Eu am facut asa ceva si pot spune ca mi-a placut atat de mult incat nu am putut rezista si am cumpart cartea pe care am rasfoit-o: o carte de bucate a lu Jamie Oliver 😛

Librarium Sun Plaza este prima librărie care îşi propune să creeze o comunitate proprie de cititori, să devină un spaţiu social, în care să poţi petrece timp de calitate alături de prieteni şi de cei care îţi împărtăşesc pasiunea. De asemenea, urmăreşte să schimbe percepţia publicului larg în privinţa culturii înalte, aducând mai aproape de acesta cărţi, filme şi muzică de foarte bună calitate şi, nu în ultimul rând, personalităţi ale domeniului cultural.

Un adevărat refugiu din agitaţia oraşului, noua librărie oferă o gamă largă de volume din diverse domenii, jucării, accesorii vestimentare sau pentru cărţi, CD-uri cu muzică, teatru radiofonic, audiobook-uri, DVD-uri cu filme sau documentare şi diverse tipuri de ceai sau de cafea, toate cu patină culturală. In plus, aici vor fi organizate lunar întâlniri şi evenimente inedite, în cadrul cărora vor fi dezbătute subiecte actuale, de interes pentru oricine îşi doreşte să-şi îmbogăţească cunoştinţele de cultură generală.

Si ceva foarte important:

Nu în ultimul rând, Librarium Sun Plaza îi întâmpină pe cei mici cu un spaţiu de joacă şi explorări special amenajat pentru a le stimula imaginaţia şi cheful de distracţie.

Distractie placuta!!!

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.