Oferte de weekend

Inainte de a incepe sa va spun pe unde mai gasim oferte, vreau sa va povestesc ceva.

Weekendul trecut am avut un eveniment in familie si a trebuit sa aprovizionez cu bauturi. Am intrebat in stanga, in dreapta si am gasit pana la urma un prieten care cunostea un prieten care este distribuitor de bauturi alcoolice. Toate bune si frumoase pentru mine ca si asa nu aveam timp sa caut pe  net sau sa merg prin supermaketuri. I-am trimis lista pe email si in urmatoarea zi mi-a adus toate bauturile de care aveam nevoie.

Astazi am zis vad si eu daca are preturile asa bune cum spunea prietenul meu si cand am inceput cautarea pe net am gasit un site de bauturi acoolice cu preturi mai mici decat am platit eu (pentru interesati site-ul este beicevrei.ro).

Oricum, nu pot spune ca imi pare rau, deoarece omul mi-a adus totul “la botul calului” si nu a trebuit sa mai alerg eu prin nu stiu cate magazine.

In concluzie toti avem nevoie de o comunitate unde sa se discute despre oferte, despre produse cu un raport pret/calitate excelent pentru ca a devenit dificil sa cautii prin oceanul de oferte (chiar si online), si cel mai important sa afli informatii despre produse de la cei care le-au cumparat/testat.

Acum sa trecem la oferte:

1. Metro

– “te uiti pe youtube si te crezi MasterChef?” NU e chiar asa de usor, dar daca vrei sa inveti: “Inregistreaza-te in METRO Magazin Online si castiga un training in arta culinara la Centrul de pregatire in gastronomie METRO”

– pana pe 30 martie mezelurile Campofrio, Sissi, MAESTRO si Caroli sunt reduse cu pana la 20%. De asemenea si articolele vestimentare de iarnaau preturi excelente.

2. Militari Shopping

– Mondex ofera reducere de 8% pentru toti clienti, 16% pentru clientii posesorii de card fidelitate Mondex si 24% reducere daca se intampla sa fiti si sarbatoritii zilei!

3. F64

– “4 pasi catre o relatie de durata” Canon 600D_18-55mm IS II + Bonus Ef 50mm 1.8 + SD SanDisk 32GB UHS-I + Rucsac Canon 300EG la 2499 lei (o reducere de 1363 lei)

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.