O saptamana slabuta

De luni stau si caut oferte dar in email nu a ajuns mai nimic interesant, pe facebook nu m-a “plesnit” nimic. Am impresia ca toata lumea se pregateste de Dragobete. Ahhh, NU, poate de Sf. Valentin.

Si ca tot am adus vorba de Sf. Valentin, mai americaneste Valentine Day, am vazut o campanie super a magazinului Lidl: “Sarutul este mai placut ca niciodata“. Pe laptop/desktop e cam greu de aceea va sfatuiesc sa folositi aplicatia de smartphone (momentan doar pentru android).

sarutul-mai-placut-ca-niciodata

Si acum sa revenim la ofertele noaste dar nu inainte de a va avertiza ca pozele din campania Lidl vor fi facute publice, asa ca atentie cu cine va sarutati 🙂

– Be my Valentine! Lenjerie super sexy cu reducere de 10-15%. Acum, fie vorba intre noi barbatii, aceste cadouri noi le oferim dar in principiu tot noi ne bucuram de ele.

– Pentru copilul tau faci orice. Si cand te roaga sa ii cumperi o lenjerie Hello Kitty nu poti decat sa te conformezi: Lenjerie de Pat 5 Piese Hello Kitty Violet.

– Cadoury funny pentru iubit/iubita? Gasesti produse reduse cu pana la 40%. Daca nu ai timp/chef sa cauti doua link-uri directe: cadouri pentru ea / cadouri pentru el.

-Lac de unghii MIYO cu 40% reducere sau OPI cu 20% reducere.

lac-unghii-opi

Inchei dar nu inainte de a va arata un televizor care din punctul meu de vedere este tot ce iti trebuie pentru acasa (daca ar fi fost si Samsung l-as si cumparat pe loc):

– HD (720p)

-Slot CI

– LED

-Tuner digital

televizor-full-hd

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.