Luna femeii la Baneasa Shopping City

La Baneasa Shopping City luna martie este luna rasfatului si inovatiei pentru femeia moderna!

Acolo doamnele si domnisoarele vor putea lua parte la 3 weekend-uri tematice dupa cum urmeaza:

• Beauty (7-10 martie) – specialiștii vor dezbate care sunt secretele unui look impecabil, ce produse sunt recomandate în acest sezon, ce tendințe sunt în coafură, machiaj și manichiură.

• Zen (14-17 martie) – cum trebuie să te relaxezi folosind tehnicile de Ayurveda, ce înseamnă în profunzime Zen: de la echilibrul interior la echilibrul exterior și cum îți îmbunătățești viața în ansamblul ei, pe toate nivelurile ființei: fizic, psihic, sufletesc, spiritual.

• Sport (21-24 martie) – importanța sportului și a ceea ce mâncăm, rețete de tratament, diete, exerciții fizice, principii de viață și conduită care vizează atât trupul cât și sufletul.

În weekend-ul 7-10 martie, toate doamnele sunt așteptate la activitățile dedicate frumuseții, cu surprize oferite de către specialiștii de la Marionnaud, Sephora, Flormar, Yves Rocher, Melkior, The Body Shop, Sabon și SensiBlu. Reprezentanții salonului Geta Voinea Hair & Beauty Salon, Salon Evidence și Perfect Nails vor urca pe scena special amenajată și vor face demonstraţii de coafura, machiaje profesionale și manichiură. Doamnele care doresc să fie fotografiate se pot duce la Photo Corner-ul creat în parteneriat cu magazinul L’Occitane, iar dacă achiziționează un produs din magazinele participante la promoție, vor primi cadou unul dintre cele 150 de bilete la film.

 

Programul weekend-ului Beauty este cuprins între orele 17:00 – 20:00 (joi și vineri) și între orele 13:00 – 20:00 (sâmbătă și duminică). Invitatele se pot programa pentru activitățile speciale la locație.

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.