La un pahar de vin rosu

Au venit niste prieteni de familie pe la noi si dupa ce am baut cateva pahare de vin eu cu prietenul meu ne-am retras  ca sa punem tara la cale, mai exact sa cautam niste cadouri pentru consoartele noastre.

De cand au aparut copii (o sa vedeti si voi cum este) totul s-a schimbat si nu mai suntem noi (eu si sotia, ca sa nu faceti confuzie) ca doi porumbei. Deci gesturile tandre, cadourile, priviri provocatoare s-au rarit considerabil (va rog sa nu radeti, ca dupa ce o sa apara un bebe la voi, o sa imi dati dreptate).

Asa ca eu si cu prietenul meu am hotarat sa cumparam ceva mai “deosebit” pentru sotii (stiti voi, chestiile din alea sexy…). Faza cea mai naspa a fost ca pe toate site-urile unde cautam ceva sexy pozele erau “foarte indecente” si daca intra cineva in camera si vedea imaginile de pe laptop sigur ne asteptau cateva nopti dormite in sufragerie.

Pana la urma am gasit undeva reduceri de 50% la toate produsele si am ales doua chestii, zicem noi misto. Eu am ales asta si prietenul meu asta.

Acum odata comanda facuta sa vedem cum se descurca prietenul meu sa ia coletul de la curier, ca daca vine ala la usa si este si sotia lui acasa a incurcat-o (iar va aduc aminte de dormit in sufragerie).

Pareri (9)

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.