La Cora se incinge hora!

Pana pe 24 iunie, daca ajungeti la Cora si va faceti cumparaturile,  puteti castiga o multime de premii. La casa veti primi un talon razuibil de participare la loterie.

Premiile pornesc de la o apa rece si ajung pana la un voucher de cumpărături în valoare de 1000 de lei, plus 24 de doze de bere de 0,5 l plus 2 caserole de mici şi o HiperPâine; în valoare totală 1.335,36 lei (TVA inclus).

HiperOferte 11-24 iunie La cora se incinge hora

 

Pentru fiecare bon de casă participantul are dreptul la un singur talon de participare la loterie, care este acoperit pe una dintre feţe, pe o suprafaţă indicată, de o peliculă răzuibilă. Talonul de participare are delimitată suprafaţa răzuibilă printr-un marcaj autoperforat. În cazul unui mesaj câştigător descoperit sub pelicula răzuibilă („Ai câştigat 2 mici si 1 bere!”, „Ai câştigat 2 mici!”, „Ai câştigat 1 apă rece”) partea răzuită se decupează şi se prezintă reprezentanţilor Organizatorului, pentru obţinerea premiului imediat. Partea rămasă din talon conţine pe verso câmpuri speciale unde participantul îşi completează datele personale şi poate participa în continuare la tombola finală.

În cazul in care sub pelicula răzuibilă este descoperit mesajul „Încearcă-ţi norocul la HiperTombolă”, participantul îşi completează datele personale şi  participă la tombola finală. Taloanele de participare vor fi obţinute direct de la casiere odată cu bonul de casă aferent cumpărăturilor făcute. La o singură trecere pe la casa de marcat nu pot fi emise mai multe bonuri de casă pentru aceeaşi persoană şi nici mai multe taloane de participare.

 

Mai multe detalii puteti afla pe site-ul celor de la Cora.

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.