Inceput de saptamana

Inca o zi de luni, inca o saptamana (parca citez din BUG Mafia) si majoritatea dintre voi se gandesc ca vin 5 zile in care trebuie sa munceasca si timpul pentru a cauta promotiile este aproape inexistent.  Noi ne-am facut temele si venim cu propunerile.

Astefel avem cel mai important eveniment de saptamana aceasta de care nu trebuie sa uitati: 1.000.000 euro la 11 ani de emag. Fiindca aceasta promotie tine doar astazi vin eu cu cateva propuneri:

– la doua produse oregon cumparate ai 50% reducere la cel mai ieftin dintre ele. Eu m-am uitat la aparate de aromaterapie si la ceasuri (reducerea este convenabila daca se cumpara doua produse cu preturi asemantoare).

11% reducere la toate produsele. Reducerea se da sub forma de voucher cadou si se acorda pana cand valoarea totala a voucherelor acordate va ajunge la un milion de euro (acum a ajuns la aproximativ 100.000 E).

– laptop asus cu procesor intel  i5 redus cu 700 lei + voucher cadou de 253 lei, 50% reducere la docking cumparat impreuna cu o tableta Asus

Alte oferte interesante:

– Pentru gameri o oferta interesanta pentru perifericile Razer aici.

– Orice laptop Toshiba de peste 2500 lei iti aduce un aparat foto Nikon L25 cadou (nu uitati laptop- urile Toshiba beneficiaza de No Matter What Guarantee)

– Daca tot este zapada pe afara si inca nu ati cumparat saniuta pentru copil aici gasiti o oferta.

– sa economisesti ceva bani dar in acelasi timp sa impresionezi persoana iubita – 50% discount la lenjerie, 25% reducere la toate cosmeticele, reduceri intre 20 si 50% la bijuterii

 

Spor la cumparaturi!

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.