Impresii de Black Friday

Nu am prea multa experienta cu acest evenimen, personal este al doilea an in care “ma agit” dar cred ca anul acesta a fost mult mai bine decat anul trecut.

De ce?

Pentru simplu motiv ca nu am mai fost luat pe nepregatite: mi-am alocat un buget si mi-am facut lista de cumparaturi din timp.  Am facut o cercetare si mi-am facut o idee despre preturile produselor ca sa nu cumpar produse reduse cu 50% dupa ce li s-a umflat pretul.

Magazinele online au fost mult mai pregatite, website-urile lor avand pana la 100% uptime (nu ca in alt ani… cand nu puteai cumpara nimic). Micile probleme (ca cea a mea cu evomag) au fost remediate din mers (cei de la evomag mi-au refacut factura cu suma corecta) si noi (cumparatorii) am fost multumiti.

Acum urmeaza sa vedem cat de bine se vor misca firmele de curierat si daca pachetele vor ajunge la timp, asa cum au promis magazinele.

Personal am reusit sa imi cumpar tot ce imi propusesem, chiar si ceva in plus (iar imi aduc aminte ca am ratat SSD-ul de 240 lei si ca l-am luat cu 379 lei) si mi-au mai ramas bani si pentru “ultima vineri din luna noiembrie”.

Daca nu ati reusit sa bifati tot de pe lista sa stiti ca vor fi reduceri toata saptamana (spre exemplu Ipad 64G cu 25% reducere) si ca vineri va fi iar o zi speciala. Echipa CautiCeva se va implica si in acest eveniment si va veni cu ofertele aici pe site dar si pe pagina de Facebook (cu un like primiti si voi ofertele).

 

 

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.