Flanco Interactiv

Flanco a lansat platforma de comunicare online www.flancointeractiv.ro.

Platforma își propune să devină prima destinație virtuală pentru consumatorii de produse electro-IT. Ofera informații, tutoriale și review-uri despre cele mai noi produse și tehnologii.

Platforma este modalitatea prin care Flanco va comunica într-un limbaj editorial, accesibil și prietenos beneficiile pe care le aduc cele mai noi tehnologii din industrie.

Flanco Interactiv este un site de informare destinat tuturor persoanelor care vor sa stie mai multe despre electroIT si nu numai.  Pe Flanco Interactiv vrem sa va facem cunoscute de la ultimele stiri si tendinte in materie de electronice si electrocasnice, jocuri si filme pana la ultimele retete culinare si idei de petrecere a timpului liber.

Pentru această inovaţie a fost necesară o investiție inițială de aproximativ 20.000 de euro și susține strategia Flanco de a deveni retailerul preferat al românilor, prin capacitatea de a oferi mai mult decât produse, și anume prin oferirea de consultanță pentru integrarea tehnologiilor în viața de zi cu zi a fiecărui consumator.

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.