Fa-ti bucataria utila si frumoasa cu Auchan

De cand cu MasterChef am inceput sa petrec si eu mai mult timp prin bucatarie, nu ca as gati eu cine stie ce dar in primul rand petrec mai mult timp cu madam si in al doilea rand mananc numai ce imi place :).

Cred ca supermaket-urile au inceput si ele sa profite de pe urma aceste emisiuni si scot tot felul de oferte, cum este si aceasta de la Auchan: Fa-ti bucataria utila si frumoasa!

Te asteptam in perioada 8-21 mai cu o acțiune comerciala inedita pe aleea centrala din hipermarket

Am pregatit o gama larga de obiecte și ustensile utile în bucatarie la cele mai bune preturi pentru ca tu sa poti pregati masa simplu si rapid si sa poti face si economii.

Vino si tu sa descoperi o gama variata pentru: farfurii (simple sau colorate), halbe pentru bere, pahare (pentru apa sau suc), cani (pentru ceai sau cafea), boluri si oale,tigai (de diferite dimensiuni, cu si fara capac) si fel de fel de tacamuri si ustensile pentru pregatirea sau servirea mesei.

 

Anuntul de pe site-ul Auchan fiind foarte scurt si fara nici un detaliu legat de preturi, am hotarat sa dau o fuga pana in magazin sa vad despre ce este vorba. Nu va spun ca de abia am gasit “aleea centrala” dar nici produsele nu m-au impresionat.

Foto:

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.