Dupa zapada a venit si frigul!

Imi place iarna, mai ales atunci cand lacurile sunt inghetate si pot merge sa pescuiesc la copca (normal cu un termos plin cu vin fiert cu scortisoara) iar daca mai prind si cativa pestisori, fericirea e maxima.

Numai ca acum sunt nervos, nervos pe frig, pe zapada! Motivul: din cauza lor imi tot face probleme masina!

Ieri, am iesit ca un porumbel din acasa, am curatat masina, am asteptat sa se incalzeasca motorul si am tulit-o la munca. Dupa vreo 30 min de mers vreau sa imi sterg parbrizul si raman uimit cand vad ca stergatoarele nu se misca. Nu imi fac mari probleme pentru ca ma gandeam ca o fi arsa vreo siguranta si ca voi rezolva repede (avand o experienta anul trecut cu stropitorile de parbriz: am stat vreo 2 saptamani fara sa functioneze crezand ca sunt inghetate, cand de fapt era arsa siguranta).

Am ajuns (mai cu greu) la destinatie, desfac cutia cu sigurante si constat ca nu e nici o problema cu ele. Pornesc masina si vad ca pornesc si stergatoarele.

Ma linistisem, chiar am fost productiv la munca :), numai ca azi dimineata cand sa plec iarasi la munca observ aceeasi problema cu stergatoarele.

AM STAT 40 DE MINUTE IN FRIG SA VERIFIC SIGURANTE, sa incerc sa rezolv problema. DEGEABA.

fuck_winter

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.