Divertiland cu 80% discount!

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania, isi asteapta vizitatorii, de la 1 iunie, cu tobogane spectaculoase si lectii de surfing in singura piscina cu valuri din Romania.

Piscina de 1.200 de metri patrati “face valuri” in 33 de moduri diferite, acesta fiind singurul loc din Bucuresti in care surfingul si alte sporturi similare sunt posibile. Un instructor este intotdeauna la dispozita celor care vor sa invete cum sa se descurce cu valurile.

Am dorit sa oferim o alternativa avantajoasa la mersul la mare. Cu Divertiland gasesti aproape de casa si valurile, si nisipul, plus extra-atractii si siguranta, totul la cel putin jumatate de pret fata de o excursie de weekend pana la mare, spune Alexis Paizis, directorul general Divertiland.

Restul atractiilor le gasiti AICI.

Anul acesta, parcul include si mai multe restaurante, amplasate in zone usor accesibile, cu mancare pentru toate gusturile.

Adresa este pe Strada Divertismentului, nr. 1, Autostrada Bucuresti-Pitesti Km 13, 077040, Chiajna, Ilfov. Deci nu-i chiar departe.

Se poate ajunge cu masina,  parcul dispune de 850 de locuri de parcare securizata, gratuita, si cu Autobuzele RATB: 137 si 236 (coborare la statia Kika-Hornbach).

Prindeti oferta speciala!

Numar limitat de bilete de sezon, cu 80% reducere*, pentru ca tu sa te poti relaxa si sa te gandesti doar la distractie.

 

harta-divertiland

Pareri (2)

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.