Digi Play – Oferta speciala!

Poti beneficia de oferta pana in decembrie 2016, fara costuri suplimentare daca:

  • esti abonat sau contractezi unul dintre abonamentele la internet fix Fiberlink 300, Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000 sau unul dintre abonamentele la telefonie mobila Digi Mobil.
  • aveai deja un cont Digi Play activ la data de 31 august 2015.

 

Poti viziona filmele si continutul Digi Play, daca esti abonat la oricare dintre serviciile Digi. Daca nu esti abonat la unul dintre serviciile de mai sus, ai acces la Digi Play cu numai 5 RON lunar (TVA inclus)!

Activeaza serviciul in contul tau de client, astfel:

  • intri in contul tau de client
  • daca nu ai cont de client, creeaza unul aici
  • selectezi in contul de client: Administrare servicii/Digi Online/Digi Play
  • activezi serviciul dupa citirea termenilor si conditiilor de activare

Dupa activarea contului, vei putea urmari Digi Play pe orice browser, la www.digi-online.ro sau pe smartphone si tableta, descarcand aplicatia Digi Online din:

Daca ai deja un cont Digi Online, te poti autentifica in Digi Play cu numele de utilizator si parola valabile pentru contul Digi Online.

Ai acces gratuit la Digi Online (peste 35 programe TV transmise direct online), daca esti abonat la televiziune Digi TV si internet fix Digi Net de la RCS & RDS

 

*Beneficiezi de acces liber la Digi Play daca iti activezi contul pana la data de 31 decembrie 2015. Perioada de acces gratuit este cea cuprinsa intre momentul activarii contului (activare facuta obligatoriu pana la 31 decembrie 2015) si 31 decembrie 2016

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.