De 1 iunie, la Sun Plaza stiinta = distractie!

Cum n-aveam nici o idee unde sa-mi duc copilul pe 1 iunie, se pare ca am gasit o solutie.

De ziua lor, Sun Plaza Shopping Center invită copiii de toate vârstele să sărbătorească împreună cea mai veselă zi a anului! Aşa cum i-a obişnuit, centrul comercial din sudul Capitalei a pregătit numeroase surprize şi jocuri pentru cei mici, picturi pe faţă, baloane, jocuri ştiinţifice şi creative, muzică şi dans!

Sun Plaza le oferă celor mai inteligenţi şi creativi prichindei o zi intreagă de distracţie, în care vor avea şansa să se transforme în mici oameni de ştiinţă şi artişti. Aceştia vor putea să participe la experimente organizate de Fun Science, în cadrul cărora vor învăţa despre electricitate, vor descoperi cât de distractivă este chimia, vor construi submarine şi rachete şi vor afla mai multe despre satelitul natural al Pământului, Luna.

Iar pentru a-i ajuta să conştientizeze mai bine importanţa curăţeniei în viaţa lor, copiii vor învăţa să-şi creeze propriile produse necesare pentru igiena zilnică, de care, cu siguranţă, se vor preocupa cu mai multă bucurie.

În plus, toţi copilaşii vor avea ocazia să ia parte la ateliere de creaţie din hârtie, unde vor putea confecţiona colaje, măşti de hârtie şi o grădiniţă de vară în miniatură.

Pentru că 1 iunie este o zi magică, Sun Plaza a mai pregătit un spectacol de magie şi iluzionism, precum şi o paradă de păpuşi uriaşe.

Şi cum de la sărbătoarea copiilor nu putea lipsi cel mai bun prieten al lor, simpaticul dinozaur Sunny, mascota Sun Plaza, va fi alături de micuţi şi, împreună cu asistenta lui, vor împărţi baloane şi dulciuri tuturor celor prezenţi!

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.