Cumparaturi de weekend (18-20 ianuarie) – partea 1

Nu stiu altii cum sunt, dar eu… cand vine weekendul trebuie sa imi fac aprovizionare pentru urmatoarea sptamana. Pana acum discutam cu sotia si hotaram in ce supermaket sa mergem. Ne faceam o lista de cumparaturi si dupa cateva ore petrecute la “shopping” veneam cu de doua ori mai multe produse decat era trecut pe lista.

Anul acesta am hotarat sa schimbam putin (eu sper sa schimbam putin mai mult) si sa ne limitam doar la lista. Pana acum a functionat treaba dar totusi parca ar mai merge o regula: in functie de ce avem de cumparat sa alegem supermaketul care are la reducere acele produse.

Facandu-mi temele, am zis  sa postez si aici, ca sa beneficiati si voi de cautarile mele pentru weekendul 18-20 ianuarie 2013.

In  Carrefour avem reduceri de 50% la toata gama de cutii pentru depozitare, la toata gama de jucarii Disney G-Force. Cu 40% reducere gasim toata gama de: jucarii de plus,  jucarii de fete, creioane de colorat “carrefour”,  blocuri de desen, mousi marca “carrefour home”. Cu 30% reducere gasim toata gama de: puzzele-uri, jocuri de societate/creative, jucarii de bebe, uscatoare de rufe, mese de calcat, covorase de intrare.

Ca tot am scris despre carti, in carrefour gasim colectiea “carte verdede la Adevarul la pretul de 3,39 lei/volum.

Tot in acest weekend la Carrefor este si targul de citrice: portocale – 2,49 lei/kg, salta de citrice – 3,49 lei/caserola (330g), mineole – 3,39 lei/kg

Ofertele din supermaketul Real le-am postat deja aici.

-va continua-

 

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.