Competitie inspirata de Romeo si Julieta

Inca nu te-ai hotarat ce sa faci de Sf. Valentin? CautiCeva iti propune sa ii declari dagrostea in Sun PLaza:

Anul acesta, de Valentine’s Day, Sun Plaza Shopping Center este destinaţia perfectă pentru cei ce vor să-şi sărbătorească iubirea într-un mod inedit. Centrul comercial a pregătit pentru toţi îndrăgostiţii o competiţie originală prin care aceştia să-şi demonstreze dragostea, cursuri de dans care să-i apropie şi mai tare pe cei atinşi de săgeata lui Cupidon şi un cadru special în care să-şi declare şi să-şi imortalizeze iubirea.

De Ziua Îndrăgostiţilor, numai la Sun Plaza, perechile vor avea ocazia să-şi mărturisească iubirea asemenea lui Romeo şi a Julietei, la „Balconul Îndrăgostiţilor”. Şi pentru că iubirea trebuie demonstrată şi inima unei domniţe câştigată, reprezentanţii sexului tare se vor întrece în a-şi declara dragostea escaladând în timp record zidul balconului pentru a-şi întâlni iubitele. Sun Plaza va recompensa  perechile câştigătoare cu bilete la film, vouchere la cafenelele centrului comercial şi cine romantice în doi.

Oare dragostea nu este mai dulce în pas de dans? La Sun Plaza, cu siguranţă răspunsul este da. Astfel, toţi cei dornici să petreacă un moment special alături de jumătatea lor, se pot înscrie gratuit la cursurile de tango, vals şi cha-cha ce vor avea loc pe 14 februarie 2014, în intervalul orar 16:30-20:30, în zona restaurantelor, la etajul 1.

Şi cum în dragoste orice zi petrecută împreună trebuie preţuită, îndrăgostiţii se pot fotografia în leagănul special amenajat. Fotografiile vor fi oferite pe loc, astfel încât amintirea să rămână vie în inima celor ce se iubesc.

 

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.