Cel mai mare video wall full HD Samsung din Europa

Sun Plaza Shopping Center inaugurează astazi (luni, 11 noiembrie 2013), cel mai mare video wall full HD Samsung, indoor, din Europa. Wall-ul, un adevărat exponat al inovaţiei în tehnologie, măsoară 8,1 m lăţime şi 4,6 înălţime şi este alcătuit din 64 de display-uri cu ramă foarte subţire, de numai 5,5 mm, şi cu diagonala de 117 cm.

Pe ecran vor fi difuzate, în premieră în ţara noastră, filme de lung şi scurt metraj dedicate iubitorilor de sporturi extreme, alpinism, surfing, aviaţie, curse de maşini şi nu numai, realizate de Red Bull Media House, unul dintre producătorii de top din lume în ceea ce priveşte conţinutul media.

În completare, pe ecran vor rula ştiri care vor anunţa evenimentele şi oportunităţile de petrecere a timpului liber din Bucureşti: spectacole de teatru, cele mai noi filme difuzate la cinema, acţiuni culturale, expoziţii găzduite de diferite muzee, noutăţi din domeniile shopping, beauty, fitness, dining etc., conţinut realizat în colaborare cu TV City.

Inaugurarea video wall-ului va fi sărbătorită printr-un eveniment plin de suspans, alături de Proiectul Tivodar, Freakquency Crew, trupa de breakdance ce a câştigat prima ediţie a emisiunii România Dansează, şi Robert Kovacs, trial biker.

wall-full-hd-samsung-sun-plaza

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.