Bucharest Christmas Market 2014

 

E bine cand lucrurile bune nu se pierd.

 

Bucharest Christmas Market este un lucru bun si imi face o deosebita placere sa merg acolo, ma face sa simt mai bine atmosfera sarbatorilor de iarna.

 

Bucharest Christmas Market -Târgul oficial de Crăciun al Bucureștiului

29 noiembrie – 28 decembrie 2014

Piața Universității (esplanada cu statui) și Parcul Cișmigiu

Cele o sută de căsuțe ale Bucharest Christmas Market vor transforma centrul Bucureștiului într-un Sat Magic al Sărbătorilor de Iarnă, decorat cu peste 14 tone de cetină și proiecții arhitecturale pe clădirile istorice din Piața Universității, precum și tradiționalul brad de Crăciun, de 16 metri, decorat cu acadele, clopoței și luminițe.

Astfel, timp de o lună, la Bucharest Christmas Market iubitorii de frumos pot achiziționa obiecte tradiționale, ceramică pictată, lemn cioplit, icoane și pânzeturi brodate, costume și măști tradiționale, jucării din lemn și instrumente muzicale, globuri pictate manual, coronițe din crenguțe de brad sau ghirlande și lumânări parfumate.

De asemenea, vizitatorii se pot delecta cu produse tradiționale românești, cozonaci, vin fiert, turtă dulce, plăcinte aburinde, magiun, dulceţuri, miere, siropuri etc.) și pot cumpăra cadouri inedite celor dragi.

Totodată, unii dintre meșterii prezenți la eveniment vor confecționa la fața locului obiecte și podoabe, aceste ateliere permițând publicului să redescopere frumusețea artei, tradițiilor și obiceiurilor populare românești.

Bucharest-Christmas-Market-2014 (1) Bucharest-Christmas-Market-2014 (2) Bucharest-Christmas-Market-2014 (3)

 

 

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.