Asigurare RCA si CASCO

Cand mi-am cumparat masina m-am bucurat atat de mult si am considerat-o ca fiind un dar de la Mos Craciu (am primit-o pe 20 decembrie). A fost frumos acel an, mosul a fost darnic, dar dupa aceea exact in perioada sarbatorilor de iarna eu a trebuit sa ii fac asigurarile (RCA-ul si CASCO).

Si nu stiu cum se face ca numai la mine apar intotdeauna probleme. La casco aveti toata problema aici. Ca un update pot spune ca pana la urma mi-au spus ca a fost dosar cu regres, dar asigurarea celui vinovat a fost Omniasig (la fel ca si asigurarea mea Casco) si de aici toata confuzia. Si in final nu am putut sa scap de fransiza pe eveniment (au spus ca a fost un dosar de dauna si nu conteaza ca nu a fost vina mea si ca banii au fost recuperati in totalitate, apare un dosar si de aia trebuie sa platesc fransiza; deci fraier ca am apelat la asigurarea mea casco). Pana la urma nu am avut ce sa fac pentru ca ofertele celelalte erau destul de mari am prelungit la ei.

La asigurarea RCA eram foarte linistit ca imi expira pe data de 20, dar am zis sa verific ca sa fiu sigur. Cand observ ca astazi este ultima zi (19 decembrie) si ca maine nu mai pot circula cu masina. Asa ca cea mai buna varianta a fost sa o iau de aici, mai ales ca mi-au dat si reducere si mi-au trimis-o acasa.

Sper ca in vara (am facut pe 6 luni) sa o fac pe un an si sa nu mai trebuiasca sa dau bani exact in perioada sarbatorilor.

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.