A inceput scoala!

A inceput scoala si odata cu ea nervii mei sunt intinsi la maxim. Nu,  nu am un copil care merge la scoala ci doar am ghinionul sa locuiesc vis-a-vis de o scoala.

Deci mor, mor de nervi.

Nu cred ca ne putem evolua ca natiune daca tinerii sunt invatati in felul acesta. Cum e posibil sa iti duci copilul la scoala, ajungi in fata scolii si opresti masina fix pe strada in fata scolii (stada are o singura banda pe sens). Si sa nu credeti ca dureaza 1-2 secunde cat se da jos kinderul pe scara de la intrare in scoala ci dureaza cateva minute, pana ii ia ghiozdanul din portbagaj, pana ii da ultimile sfaturi, pana ii mai da “un pup”…timp in care se face ditai coloana de masini.

Ce sa invete kinderul ala de la parinti? Ca e normal sa opresti in mijlocul strazii, ca e normal sa te doara la basheti de ceilalti participanti la trafic, ca regulie “in general” sunt pentru prosti nu pentru destepti ca ei? Sau ca daca mami cu tati au “mertan” isi pot permite sa inclace reguli de circulatie?

Si unde mai pui ca la intrarea pe strada (adica fix vreo 300m) sunt parcari publice fara plata, unde isi pot lasa frumusel masina si isi pot lua kinderii de mana pana la intrarea in scoala (oricum se blocheaza strada si stau in trafic cate 10-20 min).

Daca ati citi pana aici si ati constat ca asa faceti si voi, va rog sa nu citi mai departe pentru ca de aici in jos sunt lucruri pentru oameni care respecta legile tarii, oameni care atunci cand fac o fapta se gandesc si la consecinte.

Asadar pentru noi cei corecti, o oferta la carti si manuale pentru copii:

– Pana la 50% reducere la carti pentru copii de la editura Litera
Carti pentru copii de la editura Girasol cu pana la 50% reducere
Peste 2000 manuale scolare cu pana la 40% reducere

PS: Ce am povestit eu este la nivelul de jos, la nivelul inalt “anul scolar incepe fara manuale pentru clasa a I-a si a II-a.

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.