3 lei Hamburger-ul, -50% Marks&Spencer-ul!

Pentru cei care ajungeti prin Afi Palace Cotroceni in acest sfarsit de saptamana tin sa va pun la curent cu promotiile curente.

Asadar pentru cei care inca mai mananca de la McDonald’s, aveti ocazia de a “savura” produsele lor pentru numai 3 lei. McPuisor, Cheesburger, Hamburger, McToast, Expresso, cartofi prajiti, 4 Chicken McNuggets si altele le gasiti pe toate la acest pret. Nu uitati sa treceti inainte pe la farmacie, un Colebil sau Omez ceva e bine de avut in buzunar.

Apoi pentru iubitorii de sport si nu numai, Intersport vine cu reduceri de pana la 50% la textile, incaltaminte si accesorii, adik la toata gama de produse. Sport to the people ce sa mai!

Am lasat la final ce era mai bun, si anume Marks and Spencer.
Magazinul Marks and Spencer vine cu reduceri de pana la 50% la produsele selectate. Cum si cele neselectate au preturi decente zic eu, merita sa dati o tura de magazin.

Daca tot sunteti in Afi, pe la parter se plimba cei de la Covrigul Plimbaret. Nu-i ratati! Au niste covrigi excelenti cu ciocolata si unii cu mere si scortisoara. Covrigaria e pe undeva pe la etajul 1, inca nu am depistat-o. Daca o gasiti sa-mi ziceti si mie!

 

Pareri (3)

 • CP

  cred ca ii cam rupe competitia daca mc a facut oferta doar in afi.

  Reply
  • MTB

   Pai de fiecare data, coada mare este la KFC. Unde mai pui ca pe langa ei sunt Pizza Dominium, Chop Sticks , etc. La ce vand ei, numai prin pret pot atrage cumparatori.

   Reply
 • Gaby

  Ma mir ca nu fac si in plaza. Acolo tot timpul e coada la shaorma Dristor si la McDonald’s sunt doar 1-2 persoane (ca si la KFC de altfel).

  Reply

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.