Am reusittttt !!!!!

Da, DA!!

Am reusit sa fac ceva ce ma chinui de o peste o luna.

Dupa ce weekendul trecut am esuat in incercarea mea acum m-am pregatit si am izbutit. Am terminat de lins degetele acum 10 min si acum stau cu burta la soare (a se intelege bec).

Uitati cum arata:

iepure-la-cuptor-cu-usturoi-si-masline-5

 

Nu v-am convins?

Poate reusesc cu urmatoarele poze:

 

Am reusit sa gasesc iepure (carne de iepure) in Auchan Crangasi, dupa indrumarile unui prieten bun si discutii cu vreo 2 angajati ai supermaketului.

Nu stiu daca este un deal sa cumperi – eu am dat 20 lei pe 700 grame – dar pentru pofticiosi ca mine…

 

Urmeaza rata la cuptor cu portocale :)…sper (era tot in Auchan Crangasi la pretul de 20 Lei / kg, aproximativ 42 lei o punga cu o rata intreaga).

Pareri (3)

  • Sorin

    Esti penibil!!! Probabil iti imaginezi ca nimeni in afara de tine nu e in stare sa prajeasca o pulpa de iepure, nu? Asta e tot ce poti? Sa cumperi un iepure “industrial” din supermarket si sa il prajesti?

    Reply
  • StefanM

    Multumesc de compliment. Ma bucur ca poti sa faci si tu acest lucru dar sa stii ca fiecare isi stabileste un standard, un etalon si cand il depsaseste considera ca a facut un lucru extraordinar.
    La cate cunostinte am eu in domeniul acesta consider ca a fost o reusita.

    PS: nu este prajit, este fiert in vin alb si apoi copt.

    Reply
  • Mihai Viseaza

    Nu este ceva nemaipomenit, adu-ti aminte mereu cind te mai uimesti ca cei mai mari bucatari din lume sint barbati. Si cei mai mari creatori de moda. Si pictori. Si poeti. Si sculptori. Si fotografi. In general tot ce inseamna arta. Este vorba de a face totul cu inima.

    Reply

Tu ce parere ai?

 

© 2012 CautiCeva. Toate drepturile rezervate.